Мокет Експерт препоръчва на своите клиенти да се възползват от безплатната ни консултация и оглед преди да вземат окончателно решение за покупка и количеството подова настилка, което ще поръчат.
Нашата консултация  ще Ви помогне в следните направления:

Image module
01.
Ще ви посъветваме да изберете настилка
Ще Ви посъветваме да изберете тип настилка, която реално да отговаря на изискванията за клас на износване, горимост, влагоустойчивост и други. Ще се опитаме да Ви защитим от прекомерното желание за реализиране на продажба от страна на търговците, без да отчитат всички фактори, с които ще се сблъскате на вашия обект.
02.
Добре ли е подготвен пода за настилката
Ще преценим дали подът е добре подготвен и подходящ за настилката, на която сте се спрели. Голяма част от специализираните настилки (ПВЦ, мокетени плочи и др.) имат определени изисквания за настилката под тях, които ако не съобразите навреме, ще доведат до допълнителни разходи преди монтажа, както и много проблеми в процеса на експлоатация на подовата настилка. Мокет Експерт ще Ви консултира и помогне предварително да разберете реалната стойност на всички процеси, които Ви предстоят, така че да може да направите реален бюджет за разходите.
03.
Ще направим замерване и разкрой
По време на огледа ще направим замерване и разкрой, които ще Ви помогнат да поръчате рационално количество подова настилка, без да се налага да поръчвате допълнително в процеса на работа или да Ви остане ненужно количество настилка, което да плащате излишно.
04.
Планиране на срока
Ще Ви помогнем да планирате реално срока, който ще е необходим за завършване на обекта.