Мокет Експерт ще Ви предложи професионален и качествен монтаж на всички видове ПВЦ и винилови настилки :

Монтаж на ПВЦ настилка на руло – предлагаме монтаж по под и стени с използването на заваръчен шнур, което позволява 100% запечатване на настилката. Този вид монтаж и настилки са подходящи за клиники и болници, мокри помещения, спортни зали и индустриални помещения, където изискванията за антистатичност, плъзгане, устойчивост на бактерии и влага са много високи. Предлагаме и монтаж на всички специализирани аксесоари – холкерен перваз и капаче, както и всички пред монтажни дейности – грундиране, саморазливна замазка, шлайфане и други.

Image module

Монтаж на луксозни винилови плочи с лепене и клик система – можем да изпълним всички обекти с винилови плочи, независимо от типа им и начина на монтаж. Гарантираме Ви максимално качество на труд и използвани материали, така че да защитим максимално инвестицията Ви в тези премиум продукти.

Image module

Монтаж на гумени настилки за вътрешно и външно ползване – предлагаме Ви да изпълним вашите проекти с гумени настилки за всички видове помещения – фитнес центрове, детски площадки и други специфични проекти.

Image module