Мокет Експерт Ви предлага професионален монтаж на мокет на под, стени, стълби, външни помещения и други. Гарантираме Ви качество и внимание към детайла независимо дали става въпрос за индивидуален или обществен проект.

Услугите които предлагаме са:

Услуги монтаж на мокет
  • Монтаж на мокет и мокетени плочи
  • Монтаж по стени и обличане на колони
  • Монтаж на мокет по стълби
  • Изработка и монтаж на мокетен перваз
  • Оверлог на первази, килими, пътеки и стелки
  • Демонтаж на мокет
  • Монтаж на мокетена подложка

Предимствата, които ще Ви предложим

Срок и гъвкавост
Срок и гъвкавост – още в рамките на деня на запитването ще Ви направим оглед, оферта и начална дата, която винаги е съобразена с графика на клиента. Гъвкави сме и винаги можем да прекроим графика за спешни поръчки и промени в графика на клиента.
Скорост
Скорост – разполагаме с достатъчно ресурс, с който да покрием големи обекти с кратък срок на монтаж. Нашият екип работи събота и неделя, по време на празници и дори вечерно време, когато се налага да завършим бързо обект и да не изтървем пусков срок на обекта.
Качествени материали
Качествени материали – използваме богата гама качествени лепила и консумативи, които подбираме според спецификата на обекта. Нашата цел е да минимизираме разходите и да направим бъдещата подмяна/демонтаж възможно най-безпроблемна.
Техника на монтаж
Техника на монтаж – ще Ви предложим монтажна техника, която да Ви гарантира възможно най-малко излишни разходи, време и главоболия. Това включва да Ви спестим демонтаж на стара настилка (монтаж мокет върху стара настилка), монтаж без да се налага предварително вадене на мебели от помещението и други методи, които гарантирано Ви намаляват разходите и отговорностите, когато е възможно.
Качествена проверка при издаване на обекта
Качествена проверка при издаване на обекта – след приключване на всяка монтажна дейност, нашият екип почиства на грубо обекта и събира боклуците в чували, които изхвърляме в посочено от клиента място. При това почистване правим детайлен финален оглед за проблеми и недостатъци и чак тогава издаваме обекта на клиента.